uFeel.me
Времето лекува
Автор: danny,  1 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 429
Оставих те!
Замина си!
Изгубих те-
Завинаги!
И пусто е в мен.
Но знам- ще дойде ден,
в който болката ми ще отплува.
Времето всичко лекува.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me