uFeel.me
Време ми беше
Автор: beby_d,  2 ноември 2010 г. в 21:53 ч.
прочити: 324

Време ми беше вече да страдам,

време ми беше да ме заболи,

време ми беше в сърцето да слагам

не обич, а ранени мечти.

 

Много сърца аз нявга погубих,

време дойде да ми отмъстиш!

И когато най-сетне се влюбих

ти дойде, за да ме раниш.

 

Несподелената обич силно боли,

сърцето без рана силно кърви...

Ти не ме обичаш нали?

Ти ме погубваш със моите злини...

 

И какво ли не бих дала

до мен да те задържа.

Години живот бих пропиляла

в сърцето ти пламък да съживя!

 

Но ето време е вече да страдам,

време е вече да ме заболи,

време е вече в сърцето да слагам

не обич, а ранени мечти.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me