uFeel.me
Водовъртеж
Автор: Jullie,  30 януари 2011 г. в 12:11 ч.
прочити: 473
Защо ме гледаш
въпросително и нямо?
Нима не знаеш!
Летен дъжд не съм,
да заръмя внезапно –
сух да си останеш.
Порой съм.
Наводнявам.
Не е сън.

Водовъртеж съдбовен
ще настане.
Ако не те е страх,
ела се потопи!
Спасителна жилетка ли?
Хвърли я!
Ще доплуваме -
щом заедно сме
аз и ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me