uFeel.me
Водопад от чувства
Автор: iam,  14 октомври 2011 г. в 08:16 ч.
прочити: 372

Ти гледал ли си нявга танца на звездите

танцуващи в нощен мрак,

как бавно сливат се лъчите

на звездното сияние, излъчвано от тях?

 

С безкраен сребърен поток изпълва се небето

в страстен танц прелитат звездните тела,

романтика и обич долитат от небето

обгръщат с вълшебство вечерта.

 

Ела при мен и нека с теб да споделим

с красивите звезди и тази нощ,

в любовен танц да слеем си душите,

по лунната пътека да тръгнем в нощта.

 

С безбройни нишки сладострастие изпълва се нощта

с романтика и нежност ни залива,

в мрака пак се срещат нашите сърца,

и в обща страст с любов се сливат.

 

Да те прегърна в този миг желая аз

с искрена любов да прилаская твоята душа,

искри от нежност да разпръсна по сърцето твое

със сладостта на устните си да покрия твоето лице.

 

Безкраен водопад от чувства нека ни заливат

в едно да бият нашите сърца

ръка в ръка посрещайки зората

изпълнен с магия пак ще е света.

 

И само звездното небе и изгревът прекрасен

свидетели безмълвни са на любовта,

на две сърца избрали пътищата общи

да извървят до края слети в едно…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me