uFeel.me
Воден кръговрат
Автор: pavli,  5 септември 2008 г. в 22:42 ч.
прочити: 2407

Нека да ни намокри дъждът!
Нека всички капки по нас закипят...
Да полетят водни пари... Нали?!
Да вдишваме с пълни гърди страст!
А вярваме ли - сбъдва се! Вали!
Само Любовта е на власт...     

                                    © Павлина Петрова


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me