uFeel.me
Внезапно
Автор: nella_gold,  27 юни 2011 г. в 06:43 ч.
прочити: 387
Притури се небето, притъмня.
И изведнъж, но... тихичко заплака.
Порой изсипа върху нас,
а ние само... нямахме си стряха.

Но пак така, внезапно, изведнъж -
дори и не разбрахме как се случи –
така внезапно слънцето изгря,
рисувайки дъгата помежду ни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me