uFeel.me
Внезапно присъствие
Автор: yossifova,  29 януари 2009 г. в 02:25 ч.
прочити: 131

Толкова ми е нежно.

И топло.

Толкова ми е хубаво

с теб,

че искам

с думички най-прости

да облека

твоето

внезапно присъствие.

 


Толкова ми е светло.

Уютно ми е.

Така ми е ласкаво

и безвъпросно.

Че искам

за теб

да създам

най-поетичния си

шедьовър.

 


Приласкавам те –

нежно и чувствено.

Подарявам ти

мойта постеля,

моето утро, моите нощи.

Обричам на теб

вълшебието

на моето

внезапно присъствие.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me