uFeel.me
Вместо спомен от лято...
Автор: nella_gold,  2 септември 2010 г. в 09:18 ч.
прочити: 503
Ще закътам все някъде
най-топлото от лятото.
Ще прихлупя очите му,
да не страда по мене.

Ще сплета всички утрини
във венец от треви,
ще засипя следите му,
да ги скрия от тебе.

Ще сбера всички мигове
в най-горещите длани,
само летните залези
да останат от лани.

Ще усмихна луната,
тя без тебе нещастна е,
ще й кажа, че чакаш я
ей там си... някъде.

Ще посипя звездите
със кристални отблясъци.
Нищо, че между нас са останали
някакви... разстояния.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me