uFeel.me
Вместо обида
Автор: Petrova_AHETA,  26 януари 2012 г. в 00:05 ч.
прочити: 236
Умря душата, тялото се срина!
Усети Тя, че той не я желае вече!
Ръка протегна му човешки,
замени злоба и думи тежки,
с пожеланията свои тъй горещи:
\'\' Бъди щастлив! Върви!
Върви така, че пътя ми да не пресичаш!
За да не откриеш след това болката,
че още много ме обичаш! Върви!
Да не се разделяме с тъга,
със сълзи и човешка злоба!
Пък, знае ли някой нашата съдба?
Дали това не е втора нейна проба?
От нищо не се отказвам и отричам!
Върви спокоен!
Аз винаги за себе си ще те обичам!\'\'

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me