uFeel.me
Вместо мен
Автор: Pipii,  7 декември 2011 г. в 13:34 ч.
прочити: 358
Изгряваш слънце всяка сутрин,
но не стопляш моя ден.
В сърцето ми е мрачно, пусто, и студено
защото той далече е от мен.
Иди при него слънце,
вместо мен го погали
с твоите топли лъчи
и за моята любов му разкажи!
Отнеси му ласката ми нежна
и от мен го целуни...
аз не мога...
вместо мен го прегърни!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me