uFeel.me
Вместо лека нощ
Автор: pavli,  31 юли 2011 г. в 22:36 ч.
прочити: 1302

Изпридам мисли през деня,
а вечер ги съшивам в дреха.
Започва криеница със съня,
но... творчеството е утеха.

И те създавам в приказни съзвучия,
редувам ги с картини...
Завършват ежедневни случки
в невероятно нежни рими...

                           © Павлина Петрова

                                         "Изплетени пътеки" - 2008




 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me