uFeel.me
Влюбване
Автор: az20sam,  27 юни 2011 г. в 13:07 ч.
прочити: 157

 

Ти плени ме с една прегръдка

и мигом влюбих се в теб.

Премина през мене студена тръпка,

а беше слънчев, декемврийски ден.

 

Наблюдавах те с часове отстрани,

поглъщах от неземната ти красота.

Целувах те във моите мечти

внезапно връхлетя ме любовта.

 

Ти плени ме с една прегръдка

и мигом влюбих се в теб.

Премина през мене студена тръпка,

а беше слънчев, декемврийски ден.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me