uFeel.me
Влюбих се
Автор: janker,  10 юни 2011 г. в 18:06 ч.
прочити: 794
Вървя по брега на морето,
гледам морето и вълните,
и мечтая за любов щастлива.
Срещам девойка красива,
погледнах я, тя ми се усмихна,
заговорих я, тя ме погледна.
Влюбих се в девойката красива,
с очи черни, красива усмивка,
разпилени къдрици като кадифе,
висока стройна тополка.
Влюбих се на брега на морето,
сред бурните вълни,
под топлите лъчи на слънцето.
Влюбен, щастлив и обичан,
красива девойка,
бурно море,
топли слънчеви лъчи,
две влюбени души.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me