uFeel.me
"Влюбено момиче"
Автор: sisiFF,  21 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 544
1-Ти измъчваш моето сърце,
с всеки поглед
с всеки звук твой
2-Дори , когато ти ми казваш,
че обичаш друга
дори тогава е свито в болка моето сърце!
3-Аз зная ,че тя те чака
с протегнати ръце към теб
и силен пламък
в знак на обич грее в
нейните очи!
4-Не бих и неискам
да премахна вашата обич.
Макар,че лудо те обичам!
5-Бих искала и искам да те помоля,
неизмъчвай душата и`
тъй както измъчваш моята и до днес!
6-Защото зная,че така те
обича,че за нея светът си ти
неискам и тя така да страда
тъй както страдах аз!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me