uFeel.me
Влюбени
Автор: yoanitka88,  19 юли 2011 г. в 12:39 ч.
прочити: 168
На плажа в слънчев ден,
вървят хванати - мъж и жена.
Пътят им от лъчи озарен,
разкрива тайните на любовта.

Чайките пеят им песни любовни,
вятър повява техните коси.
В очите им проблясват пламъци греховни,
разкриващи техните мечти.

Вечер до огъня притиснати,
сливат своите устни те.
И с ръце - една в друга стиснати,
мечтаят за далечни светове.

Пейте им, чайки своите песни любовни,
ветре, повей техните коси,
но не позволявайте образи лъжовни,
да разрушат техните мечти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me