uFeel.me
Влюбени очи
Автор: az20sam,  22 август 2011 г. в 14:53 ч.
прочити: 198
Погледни отново във очите ми,
в тях ще откриеш любовта.
Тайно изплакала съм много сълзи
и наум нареждам нежна слова.

Погледни отново във очите ми,
те ще говорят вместо мен.
Те ще разкрият чувствата ми,
това, че копнея само теб.

Погледни отново във очите ми
и прочети без никакъв страх.
\"обичам те\'\' само две думи,
обичам те,накрая признах.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me