uFeel.me
Влюбена...
Автор: Belieber,  1 декември 2011 г. в 19:55 ч.
прочити: 279
Влюбена съм във него и  това е, 
 никои не може да ги закопае, 
думите това е...
миг след миг от мен бликат искри 
и вик от любовта ти нежна, приласкана...галантна...

Опияняваща за миг свидният ми свят...
любовта ти нежна,  да сияя като слънчев лъч, 
от небето озарен и запленен от твоя плен...
 Не знам защо, бликат парещи сълзи, 
от радост може би...?! 
Закрила над мен виси и това си... Ти, \"Sunshine\"
на моите мечти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me