uFeel.me
Влюбена...
Автор: Inga63,  1 октомври 2011 г. в 07:16 ч.
прочити: 381
Влюбена съм в него.
(Той си знае кой е.)
И не зная даже как да споделя
чувствата, нахлули в сивият ми ден.
Чувства безвъзвратни
като... стих роден.
А... съм на години
и не мислех, че
може да се случи
в моя свят злочест.
Да изпитвам жажда
и да ми е зле
щото няма възраст,
за да кипнеш пак
като на 15 с влюбена душа
и да си си мислел, че не би могъл
да раздаваш обич
с пълни шепи пак.
Ето, че се случва
и... се плаша аз
от това си чувство, избуяло в мен.
Как ли ще завърши тази ми Любов
още ли ще страдам
или пък... не знам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me