uFeel.me
Влюбена
Автор: love,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1076
Не искам да умирам всеки път,
когато чувства,че не те намирам.
Рискът е голям-но ще те търся...
...умираща,отново...всеки път,една и съща,
...Глупава? — възможно е! Грешница? — простимо е!
Влюбена??? — ... така си е...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me