uFeel.me
Влюбена жена
Автор: tanq_mezeva,  25 ноември 2012 г. в 15:15 ч.
прочити: 522
Тракат токчетата по паважа.
Върви жена. Богиня Доброта.
Снагата и`  омайно снажна.
Походката - финес и красота.

Лети... Усмивката и` грее.
В косите - ореол от светлина.
Душата и`... щастлива пее,
красив романс за влюбена жена.

А погледът...  лъчист, премрежен,
обгръща хората със топлина,
разпръсква обич, блян безбрежен,
и сам е...  сбъдната  мечта.

Танцуват токчетата... Пеят
във ритъма сърдечен на страстта.
Задъхани, зад ъгъла копнеят,
отново да прегърнат  любовта!
 



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me