uFeel.me
Влюбена ли съм
Автор: beby_d,  27 октомври 2010 г. в 01:25 ч.
прочити: 322

Влюбена ли съм отново


или само си играя с тях?

Сърцето ми не е готово


да се отдаде без страх...


 




А те към мен са толкоз мили...

Или само се правят на добри?


Да ги обикна нямам сили,


отдавна сърцето се разби


 




Кога аз пак ще съм готова


да обичам както и преди,


да събера сърцето си отново,


за да може друг да го рани?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me