uFeel.me
Влюбен
Автор: janker,  20 май 2011 г. в 17:15 ч.
прочити: 713
Погледни ме,
с поглед нежен,
и усмивка красива,
обичай ме безумно.
Със страст ме целуни,
и с любов ме покори.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me