uFeel.me
Виртуален грях
Автор: deyan_sashev,  17 септември 2008 г. в 15:33 ч.
прочити: 401

С поглед размазан
гледах екран,
виртуален, но празен,
цветен, но ням.

И някак видях те
там зад екрана.
Прочетох, разбрах те,
видях те обляна.

Обляна в магия,
залята с чар,
пожелах да разкрия
своя товар.

Бързо се влюбих,
неусетно разбрах,
спомен загубих,
за тъга и за страх.

Аз знам, че е кратко,
аз знам, че е блъф,
но усещам го сладко,
макар да е кръв.

Нека с тебе надскочим
този вечен проблем,
дали да сме лоши
или просто в плен.

В плен на желания,
в клетка от грях,
не със ридания,
а със ласки и смях.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me