uFeel.me
Виновни сме двама
Автор: Petrova_AHETA,  22 февруари 2012 г. в 19:15 ч.
прочити: 373
В душите ни бавно се стеле мъгла,
и ни става студено и мрачно,
и двамата носим тази вина,
че се лъжем във ложето брачно.

Зад усмивки фалшиви през целия ден,
отровните си мисли крием успешно,
погледа ни от искрящ е вече студен,
и нищо забавно за нас не е смешно.

Позволихме на живота да си играе със нас,
от проблеми си станахме чужди.
Загриженост и любов умряха в тоз час...
Сгрешихме с мисли, че не сме си нужни...

Много грешки направихме ние със теб,
сега си плащаме и много боли ни!
Прошка искаме и се търсим за съвет,
как да върнем живота си и дните щастливи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me