uFeel.me
Виновна
Автор: zorry,  19 януари 2010 г. в 02:34 ч.
прочити: 370
За какво ме обвиняваш?
За това, че съм жена,
че слаба съм и уязвима
и че студено е сама...
За какво ме обвиняваш?
Слабостта от тебе крия,
до болка пак прехапвам устни
и превръщам я в стихия...
Обвиняваш ме в агресия!?!
Полудявам да, признавам!
Причинявайки ти болка,
най-много мене наранявам...
Опитах се да се предпазя,
но твърде късно осъзнах-
въртя се в кръг, от тебе бягам,
а все съм там, където бях...
И падам като уморена птица
с прекършени от студ криле,
и пак на топло сгушвам се трепереща
в оковите на твоите ръце...
За какво ме обвиняваш?
Виновна съм, че съм жена...
Щом грешно е да те обичам,
ще нося гордо своята вина!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me