uFeel.me
Виновна е любовта
Автор: krasinka,  23 април 2012 г. в 20:07 ч.
прочити: 341


Там където...
Две сърца в едно туптят -
Любовта е виновна.
За кой ли път?

Там където...
Две тела от страст горят -
Любовта е виновна
на този свят.

Там където...
Се пеят серенади
и се свалят звезди -
Любовта е виновна,
за всичко. Нали?

Там където...
Прехвърчат искри
и дъха ни спира -
Любовта е виновна,
че не ни оставя на мира.

За всичко е виновна
само тази любов.
Ще трябва да я съдим,
но нека лоши не бъдем.

Тя ще спечели делото
на дневен ред.
И отново ще извади късмет.
Каква ли присъда заслужава,
щом стари и млади подлудява?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me