uFeel.me
Виновен джаз за двама
Автор: Merlion,  12 февруари 2009 г. в 12:46 ч.
прочити: 215


виновен джаз
в мъртвешки син отблясък
се разлива по устните ти -
кървящо заледени...
една стрела
в сърцето ти родена
лети към мислите ми -
въгленочервени,
за да те приюти в душата ми
като заспал дълбоко в странстване копнеж...
блести в очите ти
началото
на съвършено нова и изгаряща любов,
която ще рисува по телата ни
звезди от страст създадени
и нацелувани от страх...
виновен джаз
във чаша от шампанско
залепнала за твоята усмивка;
разтвори се,
погълни ме жадно,
уморен след път по светлина...
а аз ще хапя обичта за рамото,
докато ни подари света...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me