uFeel.me
Винаги тебе... жадувах
Автор: Nevi,  15 октомври 2010 г. в 12:49 ч.
прочити: 467
Как искам да съм ВЯТЪР,
да те милвам с полъха си мил.

Как искам да съм СЛЪНЦЕ,
а ръцете ми ЛЪЧИ,
да галят твоето лице.

Как искам да съм мъничка ЗВЕЗДА,
да надничам през прозореца ти вечер
и да те гледам цяла нощ...

Аз, искам да съм димът на твоята цигара,
да ме вдишаш дълбоко... в своите гърди,
да проникна в кръвта ти,
да обходя всяка част на твоето тяло
да се слея с теб и да се изгубя в СЪРЦЕТО!!!

Аз искам да съм извор,
насред пустиня,
а ти да ме изпиваш ожаднял.

Не знаех къде си... и кой си, 
дали изобщо съществуваш?
Но винаги тебе бленувах... за тебе жадувах.
Аз винаги теб съм ОБИЧАЛА, МИЛИ!!!


15.10.2010 г.
12:03

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me