uFeel.me
Вина
Автор: didi,  27 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 403
Разказах ти за болката в душата
за целия живот в самота,
не беше честно да разбиваш
и без това разбитата душа.

Каза,че предлагаш си душата
и опора в живота да си ти,
но защо ли истината за нещата
в думите си просто я спести?

Сбърках,че потърсих топлината
чувствата за теб били игра
и нека бог ни съди за делата
всяка грешка има си цена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me