uFeel.me
Вина
Автор: barona39,  1 юли 2011 г. в 15:07 ч.
прочити: 264
Насред любовните поля
ни мъчеше и глад и жажда,
но ето, че страстта изтля
и вече разпилява сажди...

... под път, над път и кръстопът,
пристанища и коловози.
И колко черен е светът
вина, за този който носи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me