uFeel.me
Вик, но не на глас...
Автор: linapaint,  14 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 473
Обичам,
твоето дихание и твоите ръце
 да галят моето лице.
Обичам,
да те гледам
да гадая в погледа ти скрит,
колко на дълбоко скрил си моя лик!
Обичам те ,
не казвам  го на глас,
искам да го чувстваш, без вина на власт!
Там дълбоко
където положих те и аз!
Обичам,
твоето дихание и твоите ръце
Обичам те,
задръж  мига  и ще усетим,
как  потапя ме се в лунна светлина!
Пияни от любов   
звездите ще блестят!
Обичам те,
не спирам ... Вик, но не на глас...
Сърцето ми говори,
не  чуваш ли неговия глас ?
И  очи,
издават  страст!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
14/03/2008/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me