uFeel.me
Вихрушка
Автор: Ellan,  23 май 2013 г. в 20:34 ч.
прочити: 297

Около огъня,

който палим заедно в края на очите,

в зениците,

чужди на страха, който изпитваме

от нежното докосване,

в  тях  танцува нашата обич...

Около  ръцете,

които като две весла, отпуснати върху водата,

ухаят

водорасли и цъфтят корали,

се ражда  вятъра от нашата обич.

Вихрушка от чувства.


Т. Тодорова
Ellan 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me