uFeel.me
Видях ви вчера
Автор: ve_si_to,  9 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 392
Видях ви вчера...
С поредната ти истинска мечта!
А ти отново ми отрече – отново ли лъжа?
Човек на истината бил си...да,ама не сега!
Човек с чувства родил се,но изгубил си ги без следа!
И наглост повече от всичко има в характера ти днес...
И наглост,и двуличие...
Не си ли запази малко чест?
Видях ви вчера...
И онзи ден видях!
Видях те как я гледаш и разбрах!
И нея ли обичаш както никой друг?
И на нея ли се вричаш...
Видях ви,а това ме нарани...
Видях ви,а това ме съживи!
Болката не ме убива,а просто буди в мен ума!
С болката аз съм жива-тя ми е сестра!
Видях ви...
С очите си видях...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me