uFeel.me
Вибрации
Автор: Laska,  13 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 500
Вибрират
името
и мисълта ти
около
и в мен.
Престанат ли,
ще дращи кърваво
от тишина
струната,
докосната с нежност.
А тя пленително
и след трептенето
продължава да звучи...
Чувам,
чувствам я -
няма да замлъкне,
защото
съм я скътала
в сърцето си
... и теб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me