uFeel.me
Верният път...
Автор: l.hiena,  3 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 326

*

С теб съм греховно щастлива,

сияя в нежни лъчи,

изглеждам безсрамно красива,

когато до мене си ти.

*

Времето бързо отлита,

не чака дори и за миг

сърцето до край да обича

сенките в светлия лик.

*

Но времето... значи ли нещо,

когато дори и за час

в мига на случайните срещи

прелита любов между нас!?...

*

Дни и години, и ери

все да разсичат кръвта ни

сърцето ми пак ще намери

верният път - ЛЮБОВТА НИ!!!

**********************

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me