uFeel.me
Вечно с мен бъди
Автор: rumen popov,  27 януари 2011 г. в 08:42 ч.
прочити: 768
Събрах мечтите си,
с любов и надежда
и видях в очите им -
твоето лице да ме поглежда.

И ето пак се връщаш
при мен засияла,
силно ме прегръщаш -
искрена и помъдряла.

Вечно с мен бъди, моя обич ти,
задръж ръката ми и пак ме целуни.
Вечно с мен бъди,ангел мой красив,
тук в сърцето ми оставаш само ти.

Искаш ме, аз зная, сам го разбрах -
да бъдем заедно докрая,
с теб за любовта узнах.

Идвам, за да те поканя
в душата ми - океан.
От всичко ще те браня
и живота си на теб ще дам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me