uFeel.me
Вечно неин
Автор: DimitarRadev,  7 януари 2011 г. в 13:11 ч.
прочити: 401
Навънка падна зимната мъгла
и всеки тръгна с шалче на уста.
Върви преплита своите крака,
проклинайки злобно леда.

А аз се поболях, но не от настинка,
в сърцето ми затри тя всяка синка.
Очите ми сега блестят с лъчите,
трудно е, да се сломят мечтите!

А хората през мен минават,
настъпват ме, не се извиняват,
но не разбират, че загрубяват
и така те любовта забравят!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me