uFeel.me
Вечната любов
Автор: geni24,  1 юни 2009 г. в 12:58 ч.
прочити: 474
Обичал ли си някой до полуда

и станал ли си негова съдба,

дарен си бил с най-ценното богатство, 

любил те е силно от душа.



Получил си най-сладката усмивка

и поглед от блестящи две очи,

докосване тъй трепетно изящно,

останало от влюбени сълзи.



Ако любов си носил и си страдал,

ако си плакал и си я копнял,

ако за нея всичко си направил,

ти не напразно си живял.



Времето със вечност ще целуне,

душата ти венчана с любовта

и като светъл лъч ще я изпрати,

да грее във безкрайността!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me