uFeel.me
Вечната любов
Автор: polq_vr,  3 октомври 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 388
Обичай ме и ще почувстваш
колко нежност има в мен,
мисли за мен защото те обичам,
заспивай вечер с мисълта за мен.
Докосни ме с нежност, погалиме,
заравяй пръсти в мойте коси,
целувай с устни, покори ме
да разбера, че вече няма да боли!
И дори някой ден да си отида
снимката ми запази,
спомените в сърцето си остави
и не преставяй да ме обичаш ти!
И когато ти изчезнеш
от лицето на света,
аз зная, зная ти ще дойдеш
пак при моята душа.
Ако има обич силна,
ако има вечен зов,
аз зная че и нас
нейде ще ни има-
на красиво място с Вечната Любов!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me