uFeel.me
Вечна - Любов
Автор: dio_perdona_io_no,  17 декември 2009 г. в 10:44 ч.
прочити: 517
Снежна пелена обвива,
нашите души.
Една година си отива,
желания, мечти -
вечно ще останем, само...
Аз и Ти.
-----------------------------

А + И

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me