uFeel.me
Вечер...
Автор: chvassilev,  14 февруари 2013 г. в 17:57 ч.
прочити: 252

До твоята завивка ще посядам
и дълго, дълго - само ще те гледам,
как тръпнеш във съня си от прохлада
потънала в мечтанията бледи.

И после леко, с топлата завивка
открилото се рамо ще покрия
и с тъжната си, ледена усмивка
една частица вечност... ще отпия...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me