uFeel.me
Вече вярвам във чудеса.. !
Автор: Belieber,  4 септември 2011 г. в 16:38 ч.
прочити: 219

Вече вярвам във чудеса,
защото моето се случи,
случи се, това мое чудо си Ти!

 

Не знам как се случи,
просто се появи,
не вярвах, че някога ще срещна 
някой, който ще ме направи щастлива.

 

Точно когато се бях
отчаела от всичко и всички.
Тогава ти изскочи от ни щото
и сякаш  живота ми се преобърна на 180градуса!

 

Създаде един свят който всеки би мечтал да има.
Сега разбрах,че любовта идва сама,
тя е непредвидима . Идва когато най- малко
очакваш и когато си се отказал да се бориш дори!

 

А сега ти си моята любов!
Ти си този слънчев лъч,
който освети моята тъмнина,
взе ме със себе си на вълшебното място - крилата на любовта!

Там където няма болка и тъга,
а само красота!
Там където чувствам любовта ти 
най-силно до себе си!

Тези думи са във
моето сърце,
те бликат от мен..! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me