uFeel.me
Вече с тебе сме само приятели
Автор: kras,  3 април 2011 г. в 13:54 ч.
прочити: 293
Вече с тебе сме само приятели...
сутрин будя се с друг и заспивам...
но следи от очите ми плакали,
всяко утро в леглото откривам...

Уж щастлива съм с него понякога,
ала мисленно щом те докосна,
пак тъгата ми става приятелка...
тази липса си ти смъртоносна...

Колко други мъже са ме чакали...
всички други от теб по добри са...
но за теб са очите ми плакали...
че живот без любов няма смисъл!!!

А със тебе сме само приятели...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me