uFeel.me
Вече не...
Автор: HAJK,  22 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 553

Всеки дъх. Всяка мисъл те помни.
Всеки миг. Всяка нова сълза.
Вече счупих и трите си стомни,
но поуката в мен не узря.

Преобръщах наопаки всичко,
всяка глътка трижди вгорчих.
Вярвах в теб. Дори неприлично
те поставях във всеки свой стих.

Чаках времето бавно да спусне
над очите ми тежка мъгла,
да забравя за устните вкусни
и за впитите страстно тела.

Не дочаках. Летеше си времето.
Всеки опит потъна във крах.
Всичко с теб се случваше шеметно -
да забравя за теб не успях.

Ще боли. Всеки дъх. Всяка мисъл.
Всеки миг. Всяка нова сълза.
Всяка дума, която съм писал,
ала вече не искам да спра.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me