uFeel.me
Вече не в съня
Автор: Richard,  22 август 2009 г. в 19:30 ч.
прочити: 219
Нощта прегърна сетивата ми,
а исках да е още ден...

Самота обхвана душата ми
В мига, в който не беше до мен


Очите ми леко затварят се
и потъвам в приказен сън

По килим от звезди нося се
Следвам камбанен глух звън


Пренасям се в свят непознат
и чувам мелодии нежни

Замаян, сякаш взел опиат
Чувства връхлитат метежни


Но ето идва пак денят
потърквам сънено очите си

и вече не със теб в съня -
наяве срещаме съдбите си


05.05.2009

01.10

М & Н

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me