uFeel.me
Вече не в съня
Автор: Mimonche,  6 май 2009 г. в 00:55 ч.
прочити: 271
Нощта прегърна сетивата ми,
а исках да е още ден ...

Самота обхвана душата ми
в мига, в който не беше до мен.


Очите ми леко затварят се
и потъвам в приказен сън;

по килим от звезди нося се;
следвам камбанен глух звън


Пренасям се в свят непознат
и чувам мелодии нежни –

замаян, сякаш взел опиат
чувства ме връхлитат метежни.


Но ето идва пак денят,
потърквам сънено очите си

и вече не със теб в съня –
а наяве срещаме съдбите си!


5 май 09 г.
1:10

Мимони и Ники Младенов

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me