uFeel.me
Вдишвам те
Автор: tanq_mezeva,  19 януари 2009 г. в 14:09 ч.
прочити: 475

Пак гушкам те и нежно те целувам.

Вдишвам те, защото си Любов.

Със изгревите цветно те сънувам.

Проклятие си ти и   благослов!


Обичана съм страстно и желана.

Магия съм със пролетна душа.

В очите си прибрала стара рана.

Забравена във погребите на нощта.


Сега съм светла и разлистена.

Красива съм. Сияя за света.

С криле към Рая съм политнала

огрявана от  лъчи  на Любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me