uFeel.me
Вдишай ме
Автор: smile1,  24 март 2011 г. в 18:37 ч.
прочити: 472
Вдишай ме -
полъх в нощта ти омаен,
аромат от цъфнала
вишна на двора,
в тази нощ,
любовта е безкрая,
не с устни,
с топъл дъх ще говоря.
Прегърни ме -
гръдта ти ридае,
сладка болка,
попила в душата,
ще ме имаш
като нежна омая,
като слънце
погалило сутрин тревата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me