uFeel.me
Вдишана страст
Автор: smile1,  23 юли 2011 г. в 23:16 ч.
прочити: 358
Да се плъзна по теб,
сребърен лъч от луната,
отразен в мокър поглед -
страст персеидена.
В света ти да вляза,
плаха кошута в тревата
с нежност нагазила -
феерично невидима.
Всяко кътче от теб,
непознат кът от рая,
попил моята влага -
безценно живителна.
Тишината да вдишам,
мелодия лунна в безкрая,
синя мъгла -
танц в тишината пленителна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me