uFeel.me
Вдъхновителят
Автор: Evanescence,  24 януари 2013 г. в 08:13 ч.
прочити: 278
Обещания.
Безброй тънки обещания
в тъмните очи
на непознатия.
Изригнали и задушени
полупроклятия -
всъщност благословия
и молба за обятия...

Цял космос
от мъглявини и съзвездия
дели ме от неговата вселена.
Рея се много предпазливо
и скоро ще се потопя
и в нея.

Но е невъзможно,
неосъществима е мечтата,
въпреки всичките обещания.
И все пак -
как горещо копняна е реалността
на непознатия. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me